Pages

Followers

Friday, March 1, 2013

bosan

bosannyaaaaaa

Wednesday, January 23, 2013

lamanya tak update

Lama tak update rindu kottt

Thursday, November 15, 2012

Semua Isi Hatimu- Tiga Suara

Kau katakan padaku
Betapa lelahnya dirimu menghadapi aku
Kau katakan padaku
Ingin kau mengakhiri semua ini
Tak bisakah engkau cuba
Melihat diriku dan semua cintaku
Tak bisakah engkau cuba
Hargai hatiku dan perasaan ku untukmu

Cubalah tuk’ mengerti aku
Seperti aku yang mengerti semua tentang dirimu
Cubalah tuk’ merasakanku
Seperti aku yang merasakan semua isi hatimu
Tak bisakah engkau cuba
Melihat diriku dan semua cintaku
Tak bisakah engkau cuba
Hargai hatiku dan perasaanku
Yang hanyalah teruntuk dirimu
Cubalah tuk’ mengerti aku
Seperti aku yang mengerti semua tentang dirimu
Cubalah tuk’ merasa aku
Seperti aku yang merasakan semua isi hatimu
Cubalah tuk’ cubalah tuk’ mengerti aku
Cubalah tuk’ merasa aku
Seperti aku yang merasakan semua isi hatimu
Semua isi hatimu


### Suka sangat lirik lagu ini...suara depa tiga memang mantop...

All in One

amboi tajuk all in one..hahaha...

Assalamualaikum and good day all the blogger and friends..(blogger pn kira kawan jugak tau)

hurm..dah lama tak main conteng2 kat blog sndr..every day buka pn just nak baca blog kawan2 yang lain je.. so hari ni nak cerita banyak tajuk dalam satu entry...hihi..baca ajelah ye..

1. Salam Maal Hijrah 1434

Salaam  maal Hijrah untuk semua umat islam di muka bumi Allah yang Maha Besar,,,semoga hari ini dan yang akan mendatang akan lebih baik dari semalam..semoga Allah memberi petunjuk dan hidayah ku dan seluruh ahli keluarga ku juga semua umat islam...

2. Hari ni lunch makan Subway

Parmeson Oregano Bread+chicken slice+mix veggie+bbq& thousand island sause dan juga hot coffee.. (serius cakap..kenyang tak hengat dunia..berbaloi kot dengan price rm6.30)


3. Bengang kot kalo orang MARAH tak bertempat..

Harini macam biasa..buat keja macam biasa..tapi sangat bengang bila me tnya kat my superior tentang problem yg me tak pasti nak buat apa..dia plak buat muka toya then suruh me setel sendiri..haish...dengan ayat yang ganas plak tu suruh me setel sndr..hello..me keja just ikot yg dia suruh..apa plak masalah org lain me yang nak kena tanggung...geram betol..takpe..megadu kat superior yg sorang lagi..hope bleh setel menatang semua ni..




Thursday, November 1, 2012

HYE semua

hari ni mood me xberapa nak baik sangat...
tambah2 plah dok soh seh soh seh...(selesema)..
sakit tekak la...
hurm...badan pun rasa sengal2 ja..after kenduri kakak aritu..
jadi mcm xlarat..letih semacam ja...
mana taknya..malam kenduri tu me tolong basuh pinggan dan cawan segala jenis mangkuk besen..
hampir pukul 1 pagi baru siap...
letih sangat...xpa lah...balas budi kakak..sebelum ni..dia yang rajin buat semua ni..
kali ni tolong dia balik..

Tuesday, October 16, 2012

sangat bengang okey...

me paling benci bila salah orang marah me atas sebab orang lain..

geram sangat kot...benci..benci...
bekerja plak dengan orang yang tau nak salahkan orang ja..pastu dengan orang apa pun tak tau..
mati lah macam ni...larat nak cover semua...