Pages

Followers

Wednesday, July 6, 2011

Jom Join Giveaway Gadis Desa

petang2 yang buhsan ini jom join GA...


 Kalau nak tahu hadiah untuk GA apa klik SINI.
Syarat-syarat penyertaan :
  1. Buat entri khas bertajuk : "Jom Join Giveaway Gadis Desa"
  2. Nak follow or tak terpulang, tapi pastikan anda sentiasa update dengan sebarang perubahan GA nanti kalau-kalau ada penambahan penaja hadiah.
  3. Letak banner GA ni dalam entri dan linkkan ke entri ni.
  4. Sila LIKE page penaja hadiah *wajib iaitu : 
    1. Kraf Cinta
    2. Sweet Home Boutique
  5. Tag 2 orang rakan anda untuk join GA ni, pastikan mereka tahu.
  6. Dah siap tinggalkan URL entri anda kat ruangan komen di sini
kawan yang hendak di tag adalah...

  1. http://nuranisnadhirah.blogspot.com/
  2. http://frommetoyou85.blogspot.com/

2 comments:

mama airis said...

sue..yana pun ada tag sue utk contest.hehe..

NURUL AINI NORAZMAN said...

yey!terbaik la kak,.=))
good luck okeyh,.=))