Pages

Followers

Saturday, October 15, 2011

hapdate!!!!

ok...ayat mula ok2? ok ke tak nih.. mengantuk sangat ni...macam da dua tiga ekor setan yang bergayut kat my mata..haish....tapi nak jugak pot pet kat sini..rindu sangat nak menuliskat sini..nak silent speak kat sini..na maki orang yang tak dapat me maki..nak lepas geam kat sni...nak gila meroyan pun kat sini...ok..sila lempang lelaju bagi me waras sikit...walaupun esok dan lusa cuti...bukan masanya untuk me menahan kelopak mata dari tutup...malam ni nak tidor dengan penuh nikmat..mintak2 la my angry bird tak berjaga malam ni...kasi la chance mummy tidor lena...

nak update pasal contest yang me join....huargh....sekarang dah turun ke top16....tak pa lah...tapi hadiah saguhati sampai ke 20...mintak-mintak la dapat jugak...jom la tolong me vote kat sini>>>>> http://www.ourbestmoments.com.my/photo-details/46194 kepada yang telah bersusah payah vote...thanks bebanyak k...

k lah...doa2kan lah me menang k...dan doakan me da waktu lapang untuk merapu lagi kat sini...k bye uollsss..nite semua.....

No comments: