Pages

Followers

Monday, October 17, 2011

dinner @ MONrod with qis and nad

hai uollsss....sebelum nak meneruskan penceritaan untuk aktiviti me semalam...nak jugak update pasal our best moment contest.....still lagi photo me sekeluarga duduk di carta ke 16....huargh....dah tak rajin nak promote dah...memang tak dak masa...so kepada yang belom mengeVOTE...pelis uollsss semua vote for us...just klik here>>>> http://www.ourbestmoments.com.my/gallery-details/46194 ....... nanti akan terus ke my photo...then anda hanya perlu klik LIKE di icon LOVE...thanks tau....

bercerita mengenai semalam...ok...dah lama berberfoya-foya with my fren....selalunya kami akan pergi bertiga...me nad n nana....tapi semalam, nana tak apat join sebab baru samapai dari selangor...nana menghadiri majlis konvonya....tahniah nana...so, memang sah nana tak dapat join...m replace kan keFOYAan kami dengan membawa my kid...qistina hanie sahaja yang me bawa..sebab kalo nak bawa dua-dua memang tak menang tangan la...nad ajak me dinner kat MONrod restaurant....me tak pernah makan kat situ lagi...selalu dengar nad puji kat situ..tempatnya exclusive la jugak...ok...memang teruja la nak pergi situ dan rasakan suasana yang gembar gembur oleh nad...

sampai je kat situ..dari luar my first impression..."ok..jugak...decoration not bad...nak cuba makanan dulu baru nak bagi komen"....ok me order chicken chop with mushroom sauce dan orange juice...nad pulak order lamb chop, fruititutti blended dan jugak chicken wing(sangat sedap)...


qis with aunty nad...kat belakang tu...owner MONrod restaurant tengah nyanyi live...


me and qis...

nad and qis

chicken chop yang me order...qis pesan nak asingkan mushroom sauce...
rm12.90...ok jugak....


ni nad yang order lamb chop... rm14.90...murahkan...

half and dozen chicken wing ....memang marvelous abes...sedap sangat...memang lain dari yang lain...
5 bintang untuk chicken wing yang sedap ni...
berapa rm tak ingat...lebih kurang rm8.90...


setelah kekenyangan...kmi pun bayar...price food kat situ ok sangat....teringin nak bawa my parents datang sini...tengok lah bila free2 nanti memang nak datang sini lagi...


psssssssssstttt:keluar je dari MONrod retaurant tu...owner tu sempat berseleroh...mengusik qistina...qis pulak dok buat catwalk depan owner tu sambil kibas-kibas rambut...hahaha

"adik...nak ambik adik jadi duta MONrod mau...adik comel la..."

4 comments:

Asmara said...

wah nampak menyelerakan! hihi.. ai terpaksa buat sendiri. lama lagi nak dpt makan org lain masak. uhuhu..

khairul said...

lapaq dh nie

aida fanna said...

wah..restoran tu katna kak?

PCL said...

salam singgah kenal...tgk mkn2 terasa lapar la plak...chop2 ni mmg pcl sukaaaa..