Pages

Followers

Thursday, July 14, 2011

si angry bird sudah marah

morning semua....me nak meluahkan perasaan....huhuhu

si angry bird sudah merajuk...masuk hari ni dah 3 hari me start keja....so dah 3 hari lah si angry bird duduk dengan mak pengasuh dan terpaksa minum susu botol aka susu botol...waktu sebelum pergi kerja dan waktu rehat me akan balik rumah dan bagi shasha minum puas2....

tapi sejak semalam....waktu me balik makan tengahari....shasha dah macam tak mau menyusu badan...minum pun sikit ja lepas tu macam mengamuk....me balik dari keja semalam pun dia macam tu jugak...minum sikit lepas tu macam tunjuk perasaan kononnya boikot susu me....dia tak mau...kalo bagi jugak dia akan menyebal....

yang teruknya me lah....dah balik keja semalam pun dah sakit sangat...tup2 tup...shasha boikot pulak tak mau minum...bagi susu botol ok ja....me tido pun tak lena semalam...pukul 4 pagi bangun sebab rasa sakit sangat... rasa bengkak dan keras...uish..sakit tu macam nak demam...sebab terlalu sakit...me gerak shasha dan pujuk dia minum...dia pun minum la jugak dalam keadaan lali.....rasa lega sikit bila susu dapat keluar....

me kena beli pam jugak lepas nih...mak dah pesan....sebab kalo bengkak si ibu pun boleh demam sebab tahan sakit....

shasha2...dulu shasha tak minum susu guna botol...tapi sekarang shasha dah berubah...merajuk dengan mummy...shasha nak menyusu guna botol....sebenarnya shasha baik dan sangat memahami mummy...shasha tak mau menyusahkan mummy...kesian pulak rasanya sebab shasha dah kurang minum susu badan....sebab susu ibu tu kan lebih berkhasiat....

2 comments:

アヌム ちゃん said...

knape la dia mrajuk tu ye..hope lepas ni dh nak bf balik..huhu

suriani azwan said...

tu la...pandai merauk si angry bird nih...