Pages

Followers

Tuesday, July 10, 2012

itu ini....

entah..tak tahu nak merepek dalam blog..tak tahu kenapa..rasa macam tak de idea...plus malas gila nak menaip..ye lah..dah wat keja pun kena menaip....hobi blogging pun kena menaip..boleh tak kalo cakap then word tu keluar sendiri tak payah taip...banyak plak cekadak me ni kan..hehehe...

just nak share sumthing...ramai ofismate pergi holiday..dalam dan luar negeri...bestnya....da la dorang beli sumthing...apa yang diorang beri, me terima dengan senang hati...tetapi ofismate me  si R ni yang pergi ke majlis kahwin sedara nya kat kelantan mengadu...dia terasa hati degan kawan yang agak baik dengannya complain souvenior yg dia beli tak cantik...bleh plak giitu...orang dah bagi free pun tak nak bersyukur...bagi me...apa org bagi ambik je lah..kalo tak cantik sgt pun diam-diam aje lah...me nasihatkan si R tak payah amiik hati sgt..dah tau dia tu laser n sangat jujur..hahaha...

ni key chain yg budak mulut laser cakap tak cantik..comey apa...siap da siput comel.....

my new boss gi taiwan...belikan kami semua key chain cute...

ni kawan me, rosie...dia belikan dodol comel....dia ke thailand...tak tau la bleh makan ke tak..

ni ofismate japanese yg bagi...tapi..no no no...non halal...ambil dan pass kat kawan yg non muslim...

hah..yang ni plak kawan me tak pergi ke mana2..just dok umah n berkungfu buat blueberry cheesse tart,,not bad..sedap jugak..me pun teringin gila nak buat..mintak2 la malam ni ada semangat...

p/s: pagi-pagi ada stranger call...tapi me xsempat angkat.pastu me call balik then dgr suara laki..malas nak layan me letak...then dia msg seperti di bawah...

stranger: R u Suriani?
me: yes. Y?
stranger: No reason. Just asking. Ur voice is so nice. gila ke hapa? agak2 la kalo nak puji pun..
me malas nak layan n tak msg dia...then dia reply lg.
stranger: U dont want to talk?
me: who r u? N what u want?
stranger: my name is wasim. i want to be ur friend. just friend not more than this.
me: i'm married. i'm not interested to be friend with stranger especially man..pls dont msg me again..
stranger: sory to hear u r married. ok bye...

gila ke hapa...pagi-pagi bagi me panas..
tapi me rasa dah dapat tangkap y all of this happen...sumone have jual my no...ok fine..





4 comments:

@L@$uHa!La said...

sue..dodoi thailand tuh bole makan.. hehehehhee.. sb biasanya y juai dodoi tuh muslim.. hehehehe.. pastu cokelat jepun tuh... biasanya kami bedal je.. sb klu non halal dia ade label merah x silap.. tp x tau la skrg packaging skrg cm ner..

Dylla Abas said...

eh, ada juga orang yg "jual" no sesuka hati macam tu kan..tak fikir ke akibatnya..? adoii..masalah betul..

p/s : best nye dpt souvenir..dh lama tak dapat souvenir sejak tukar tmpt kerja ni ^_^

Kesuma Angsana said...

kena hati2 skang ni, byk sngt spam menyepam ni !

FatihaNur said...

wah wah my faveret tuh cheese tart