Pages

Followers

Thursday, August 25, 2011

mood bengang tak abes lagi...

geram betol..itu ayat yang boleh me katakan...
last week me ada hantar seluar jeans yang baru beli repair kat satu kedai ni...
hubby me belanja seluar jeans ROXY sempena my bufday...
seluar yang me pilih tu rock kapak sikit...
cam da koyak2  sikitt kat peha n lutut...
untuk tidak menSEXYkan diri..
me kena la tampal bahagian yg 'rock kapak' itu...
dah pergi kedai dan terangkan cmna yg me mau..
tp after dah siap and amik seluar tu..
sangat mendukacitakan..
tukang jahit tu buat salah...
beliau telah jahit zig zag kat atas tempat koyak...
beliau tak buat seperti apa yang me mintak..
adus.........
sangat geram..
my hubby pun mmg sangat marah la..
beli mahal2 last2 orang tu buat sesuka hati...
last2 my hubby pergi jumpa orang tu dan mintak dia buka jahitan dan jadikan seperti asal..
minta maaf la...
me n my hubby me agak poyo n sangat cerewet bab2 ni...
kena plak abang tu cam wat tak heran...
dah la masa me terangkan ari tu dia tak amik pot n tak dengar betol2 apa yg men cakap...
serius hangin satu badan...
tau la customer abang tu belambak...
tapi tolong la jaga servis anda tu...
kami adalah pelanggan tetap abang tu sejak dia buka kedai di tepi tangga aja..
sekarang dah maju, takkan nak buat kerja halal balal(sesuka hati)...



p/s: angin dah okey sikit..sebab bos baru bagi angpau..hehehe

No comments: