Pages

Followers

Friday, August 12, 2011

blogwalking lagi...



  1. http://kasutkaripap.blogspot.com/2011/08/rendang-kuba.html dia buat doodle lembu susu kot???hahaha
  2. http://www.hasrulhassan.com/....kali ni hasrul meluahkan perasaan ketidak puasan beliau terhadap nuffnang...
  3. http://www.hasrulhassan.com/2011/04/15-tips-dari-blogger-untuk-buffered.html   oooo baru tau...
  4. http://phatthegreat.blogspot.com/   cerita pasal kuih paling ganas...
  5. http://kederatmuda.blogspot.com/    Ciuman dalam masa seminit boleh membuang 26 kalori.
  6. http://sweetlikewhat.blogspot.com/2011/08/satu-pun-tak-dapat.html kecewa sbb dah xdapat kad raya macam dolu-dolu...
  7. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/08/kena-block-dah.html betol ke blog ben ashaari kena block?
  8. http://lulu-pages.blogspot.com/ berita terkini hiburan sensasi...
  9. http://marinafazli.blogspot.com/  ceita pasal kesabaran=blogging
  10. http://maszull.blogspot.com/ nak jemput ben ashaari ke majlis perkahwinan anak sulung nya...ya allah..mama ni nmpk muda sgt n dah nak terima menantu...
  11. http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/ga-kad-raya-dari-ss.html tuan blog buat GA nak bagi kad raya tu...

2 comments:

Allya Syahirah Riff said...

huhu..nak jugak! ngeh3 ^^

art with azrasophie said...

dah folo..folo me too
http://artwithazrasophie.blogspot.com/