Pages

Followers

Monday, April 9, 2012

SUSAH NAK PUASKAN HATI SEMUA ORANG...

beli buah strawberi then bagi dekat kawan2 terdekat je (ofismate)...then yang anggap me 'kawan' plak sindir2 sebab me tak bagi kat dia...suka hati korang lah... malas nak layan...dia pun tak pernah bagi apa2...so pelis lah jgn nak jadi budak2...

2 comments:

HAFIZAL said...

hehehe...apa2 pun kalo bag semua lagi berkat...

kalo nak bagi kat saya pun lg baik....kan2...kan

Diana @ bilakukatacinta said...

tulah sue..bkn senang nak puaskan hati semua org.. Akak pon, masa pg cameron ritu..mak asyik berborong.. katanya nak bg jiran2.. Nt jiran tanya itu ini...susah plak nak menjawabnya.. tp as long dia heppi dpt bg org yg selalu bg kat dia. Ok lah kan? org kata....orang memberi kita menerima...org berbudi kita berbahasa (eh...betul ke?)