Pages

Followers

Friday, April 6, 2012

HONEYMOON......:)

esok akan bercuti malaysia di Cameron Highland...
Last pergi sana 2010 bulan 5...time tu baru balik dari konvo then singgah sekejap...
sekarang tengah bekerja pun mood dah ada atas bukit...wink***
kepala dah full dengan imaginasi petik2 buah strawbery then lepak2 pekena tea...
me akan bertolak ke sana pagi esok...hopefully semuanya akan berjalan dengan lancar...

gagagaggaa....my bos and my ofis mate plak dah bagi list nak oder macam2..hehehe...
 then me siap buat lawak kat diorang

    "lagi 9 bulan i nak cuti bersalin bcoz i pergi cameron nak honeymoon...hahahha"

dengan harapan la nak pergi honeymoon...tapi kalo ikot kan xdak plan nak ada baby lagi sebab my baby pn baru setahun je...so nak beri kasih sayang sepenuhnya kat my girls  dulu...tapi en hubby selalu menyuarakan hasrat untuk dapat baby boy plak...siap belikan semua baju2 untuk my girls pattern lelaki..even kasut pn mcm lelaki..adus...

hurm...nak rest sekejap watu lunch ni...penat kot mengadap pc je 24 hours....

2 comments:

@L@$uHa!La said...

:)
enjoy !

HAFIZAL said...

Wah bestnya...nak ikut boleh ker...hehehee