Pages

Followers

Saturday, July 9, 2011

follower yang ke-50

hah...dah boleh melihat follower ku....dan dengan senang hati mahu memperkenalkan beliau kepada rakan2 blogger lain...klik sini ek kalo nak usha...lana

me teruja sikit dengan lana ni buka apa....belaiu mengkritik ,e dlm segmen abg ben...kritikkan beliau memang bagus...nampak sangat si budak lana ni memang betol2 tengok dan godek2 my blog...clapx3 utk lana....

jom baca apa yang beliau kritik

oh kak nani..begemerlapan mata ku melihat headermu,hahahaa. Wah..keluarga bahagia dunia akhirat..mudah2an ya?amin ^_^

Ok,dri sgi appearance blog,lana rasa myb akk mmg sja pilih backgrnd entry n widget2 color pink kan? nak sesuaikan dgn template blkg tu?apa pun sbbnya..memg sesuai. tapi kalau lembut lgi colornya myb lbh baik, coz, color oren da ckup terg. Taknak bertambah terg benderg blog akak.

widget daisypath annvrsry? better ltk bwh sx, bwh ikln nuffng pn takpe..dah smpai tekeluar kotak dah,hehe. Widget2 sblh knn, lana rasa mngkin akk leh baiki dri segi position kot..ada yg patut letak plg ats, dan yg tak bapa pntg,letk plg bawah..

OK,that's all. Lana tak komen pasl entry coz akk still new lagi..nnti kalau bt entry,jmpt lana baca ok?

Good luck kak nani! lana folo sini.. kritik lana juga ya?

3 comments:

TYNTHA LANA said...

Ya rabbi akak, susah2 je buat ni ha..adeh, malu lana. sebab tu tak mo tayang gambar, kang takda tempat nak nyorok,hahahaha.

Akak..terima kasih jutaan terima kasih ya? :) Lana doakan akak tak berhenti stkt ni dlm dunia blog ni..doakan lana gak ya? :)

~malam ni nk gi pesta bunga,yeay! hehe. jom kak? ^_^

suriani azwan said...

welcome dear....lana ni umur 24 kan? sama la...yang beza nya sue dh ada anak...kehkeh....

kawen umur 20 tahun...then sambung study di uitm...then pregnant 5bln selepas kawen....nak cerita selanjutnye....nanti kita sembang ek....

TYNTHA LANA said...

eh, ya ke..lar..sebaya..tapi boleh tak lana pnggl akak? hehe. Rasa org dah kawin ni pasti lebih matang dan bertnggjwb dlm bnyk hal..hehe.

Dah dua anak?hebat2,heheehe. Ok,orite2..nnti leh sembg g su. Oh ya,smpai mlm ni..ikon follower lana still xmuncul2 T__T