Pages

Followers

Sunday, April 10, 2011

lepaking @ rNr...

hello...
bukan i yang pegi lepak ok...
my hubby pegi lepak dgn jiran blkg rumah i nih...
baik kan i...xkan nk kurung hubby dalam rumah aje...
sebelum mr hubby keluar..
ntah kena penyakit apa ntah...
my hubby dengan pakai earphone sambil menggodek2 lappy dok karok sorang2...
lagu rahim maarof: cinta kristal...
hai xabes lagi mood karok dia tu
then dia keluar pn nak dekat pukul 1am dah
sekali sekala mr hubby tu nak belagak bujang jugak kan sementara wifey nya sedang berpantang...
i memang xkesah...selagi my hubby pandai jaga diri...sebab i dah bagi sepenuh kepercayaan i kt mr hubby...
nak tau...my hubby jugak sporting tau...kalo i nak berpoya2 dgn my fren...he always support...siap tapaw duit lg...hehe..ye la..i kan xkeja lg...
my hubby ni seorang yang memahami...he always knows what i want...
kalo nak bercerita pasal my hubby ni byk sgt...he has more than characters...
ye la...diakan...bleh jadi seorang yg lawak selawaknya..dan garang segarangnya...

mr hubby aka my nurse: tukang pakai bengkung and tukang sapu segala ubat kt my perut...

No comments: