Pages

Followers

Friday, July 13, 2012

FRIDAY NIGHT..

Plan malam ni nak ke key el..(kuala lumpur) sebabnya nak hantar kereta adik yg rosak aritu dah siap repair..haiyark...bahasa pa aku merepek nih... tapi last night...shasha demam...garing sangat badan dia...mama pengasuh dah bagi makan ubat...petang tu badan dia masih panas lagi...masa kat tempat tuisyen boifren bagi makan ubat sekali lg...after me balik dari tusyen dia tido..tapi nampak sangat dia tido tak nyenyak..banyak kali terjaga...pukul 1 lebih tukar diaper shasha...pastu bagi sebotol susu..minum tak abes pun...tak sampai lima minit..shasha termuntah balik susu tu...kesiannya anak mummy...memang nampak sgt dia betol2 tired...pukul 5 pagi dia terjaga...nangis macam merap nak kita pegang dia..maybe dia sakit kepala sangat n memang tak larat.me pegang n dukung dia..boifren suruh bg dia makan ubat lagi,,sebabnya panas badan shasha macam tak turun..ok..me bagi makan ubat..nasib la shasha ni jenis senang makan ubat...pastu dia meragam lagi...boifren ambil toto selimut dan batal busuk dia...me tido dengan shasha kat ruang tamu..boifren bagi dia ipad..on cerita upin ipin..dia diam je..tengok cerita upin ipin sambil hisap jari...pastu dia terlelap...me pun tido tepi dia..lagi sejam je nak kena bangun n p keja..memang mengantuk sangat...

malam ni tak tau la jadi ke tak nak p kl..memandang kan dia demam cmtu..takot nnt demam teruk then ada atas highway...pikir cam bahaya la pulak..hurm...apa pun tengok petang n malam ni..kalau dia beransur ok me akan pergi...kalo tak...terpaksa cancel la...

No comments: