Pages

Followers

Monday, April 23, 2012

sapa nak link blog hangpa ada kat sini mai singgah dan tinggal komen di sini

mood datang mengunung dari pagi tadi sebab mmg tak sabar nak update entry terbaru...
tetiba trus xdak mood sbb tertinggal hp...iyolah...kat dlm hp tu ada pic yang hendak di update...
kalo takdak pic kena tulih banyak2 baru reader bleh paham (bajet ramai je peminat nak baca entry aku)

hurm..minggu ni mmg me penuhi waktu lapang dengan p merata, picnic la makan la... tak sedar yang kat dalam bilik tu dah hampir selori baju2 yang belom dilipat...serius mcm tongkang pecah...tak sanggup me nak upload pic bilik yang dah rupe rumah tikus bertandang..hahahahah...

so bila dah tak idea nak tulih jom tengok senarai blogwalking hari ini

  1. http://nanirostam.blogspot.com/ (wajib singgah belog mak cik oppsss aunty yang glamer ni)
  2. http://inibelogsaya.blogspot.com/ (daughter aunty kat atas ni...memang depa dua beranak ni bagi me asyik nak buka baca entry depa ja...memang super syok...)
  3. http://malaysiascore.blogspot.com/ (kawan paling selalu singgah and comment kat page me...cerita merapu me pun dia layan jugak..hehehe)
  4. http://lipslikesugar87.blogspot.com/ (mommy to be yang sangat comel....)
  5. http://bilakukatacinta.blogspot.com/ (kawan sama course masa kat uitm dolu2...ehh...xde la lama sangat)
  6. http://nuranisnadhirah.blogspot.com/ (kawan baik masa secondary school....sampai ke la ni..memang slalu dok gosip2 dgn dia..hahahah...p la baca...sebab dia selalu cerita pasai anak dia yng sangat comel itu)
  7. http://aimieamalinaazman.blogspot.com/ BLOg dia da pic bunga lily,,...hehehhe
  8. http://mama-syafi.blogspot.com/2012/04/tingkatkan-metabolisme-melalui-makanan.html ada tips nak kuruskan badan....sesuai bangat untuk me yang semajin sihat dan muka seperti dicucuk botox ni...
  9. http://asmaradayana.blogspot.com/ blog feveret sbb suka tengok depa ni di perantauan negara jepun...
  10. http://kamikakijalan2makan2.blogspot.com/ HIHIHHI...jom p melawat blog ini...hehehe
  11. sapa lagi nak bubuh ni...sila mai singgah lekaih...

dan sapa2 lagi yang nak blog depa ada kat dalam list ni, mai la singgah and comment...sure me boh jugak link hangpa semua...(ayat kedah piyau keluaq dah...semangat nak tengok bola kat stadium darul aman 1 mei nanti...)

pulun kedah pulun

6 comments:

HAFIZAL said...

nak jugak lah...hehehe...jalan2 sesekali apa salahnya....dapt menghilangkan stress...kan2

mama pipie said...

salam.. mama meninggalkan jejak di sini ye

aimie amalina said...

heeee
hajen die na ;)


selamat berbelog :))

HAFIZAL said...

eh....ada jugak ker..hehehehe....

~Lieza~Yan~ said...

saje nak enterperem jugak

cik deeya said...

valid lg ke?? hehehe