Pages

Followers

Thursday, July 26, 2012

Iftar @ De Pauh Garden sempena celebrate bufday girl

semalam msg boifren ajak belikan kek untuk qis..boifren plak ajak berbuka di luar untuk celebrate bufday qis...
pastu pakat2 pening nak berbuka kat mana...boifren bagi cadangan kat pizza then mintak me call pizza untuk booking table..cari punya cari no phone plak xde..tapi sajos tak cari betol2 sebab pizza dah selalu makan pun..so suggest kat de pauh garden..dia pun bersetuju..apa lagi..terus call de pauh garden untuk booking table and order terus menu...

setel dah bab booking..tepat 5.30pm terus drift balik umah..siapkan my kids...pastu siapkan diri sendiri...pastu boifren singgah secret recipe beli kek...beli 1 slice je..iyolah yang betol2 makan kek me and shasha je..yang lain nak makan sesudu pun jenuh...sampai kat de pauh garden then duduk 2 minit dah azan...masa yang cukup tepat...xdelah lah kami kena tenung lama-lama food yang tengah joget2 kat atas meja bagi kami terliur...hihihi...

kami order 1 set ramadhan chicken chop (chicken chop+mushroom soup+kuihmuih+dessert+air grape)
then kami tambah ala carte burger komtar satu...lima bintang untuk burger komtar..memang sedap bangat...


  chicken chop+mushroom soup

 kuih muih (tepung pelita+karipap ayam+kurma)

 dessert untuk set ramadhan...not bad..sedap jugak...

 burger komtar...highly recommended...sangat puas hati dan sangat sedap..

 budak memilih ni memang payah..tengok makanan macam tengok hantu..not interested towards food..nasib da mushroom soup..memang semangkuk abes kat dia je...

 choc indulgence by SR...feveret me...

happy bufday to you...happy bufday to you...happy bufday to qistina...happy bufday to you...

qistina kiss mummy..shasha plak tengah kunyah ais kiub...

nak interprem jugak...

p/s: mummy doakan semoga qistina hanie membesar dengan sihat dan rajin belajar...


4 comments:

Noor Ramizah Hanani Ramly said...

Bley x bg num restoran tu?

Noor Ramizah Hanani Ramly said...

Bley x bg num restoran tu?

Noor Ramizah Hanani Ramly said...

Bley x bg num restoran tu?

suriani azwan said...

NO FON de pauh garden:04-3991618/
019-5541618