Pages

Followers

Monday, July 30, 2012

busy gila....

letih sangat.....
baru bleh nak relax2...dari masuk keja kul 8.30 am pg tadi ni bru stop buat keja...biasalah kalo dah hujung bulan...berhempas pulas untuk mencapai target shipment...esok plak inventory..lagi la..better dapatkan output hari ni untuk capai target..kalo sok jawabnya berkampung lah kat Hoya ni..huhuhuh

last weekend cuti..bz jugak..lupa nak cerita...since bulan puasa boifren me berniaga di bazaar..best sgt..boifren jual air buah (jus tembikai, jus oren & teh bunga) dan jugak kebab daging (kebab daging, resipi by me..heheh..)

alhamdulillah..rezeki di bulan ramadhan mampu membuat kan kami tersenyum...memang penat sangat..tapi penat tu hilang bila dah total keuntungan untuk setiap hari...alhamdulillah..syukur sangat...so far, abes je keja kat ofis me akan terus drift ke bazaar..tolong sampai waktu berbuka..memang hari2 kami akan berbuka di bazaar..makan memang ikot apa yg sempat je...kadang2 tu peniaga2 lain sedekah food...

tahun nilah yang paling jimat, sebab kalo sebelum2 ni time bulan ramadhan lah kami byk keluar duit..ye lah kalo dah merayau kat bazaar mesti abes min rm10..tapi this year..xdan nak merayau kat mana pun sbb kami pn memang bz kat gerai sndr...

esok plak my bestie akan datang kulim...xsabar nak jumpa dia...

No comments: