Pages

Followers

Wednesday, April 20, 2011

~his bufday~

1 may akan datang bufday my hubby...
hadiah?
sure lah xdak lagi dan tak terpikir pun nak beli apa...
seriously no idea...
bajet?
bajet saya adalah ciput....
last year...
my hubby yang belanja dinner kat HARD ROCK CAFE PENANG
me? xbeli hadiah pun...
tapi me do sumthing suprise for him..
nak tau apa...
me dengan muka yang agak bersalah..
sebab xde bajet nak beli hadiah....
dok pikir sorang2 apa nak buat nih...
me dapat idea...
me berpura-pura nak pegi toilet..
then me jumpa sorang waitress dan gtau yang haritu bufday my hubby...
me mintak la chef kat situ hias or do sumthing kat our food...
bagi nampak special sikit...
tapi...dengan mudah waitress tu cakap..
"oh bufday hubby ke..xpe kitaorang akan sediakan kek dan life band akan nyanyikan bufday song kat ur hubby..."
me cakap ok sangat..thank you akak waitress...
tunggu punya tunggu...
life band pun sampai dan nyanyikan 2 3 lagu...
yang me dok ketaq lutut dah ni...
ye la..kang dorang nak nyanyi bufday song kat my hubby...
tetiba...vokalis band tu panggil my hubby..
"mr azwan...who is mr azwan..plezzz stand up"
me cakap kat hubby...
"abang...dorang panggil abang tu..."
my hubby yang agak blur blur bangun...
then life band nyanyikan bufday song for my hubby...
wah...my hubby senyum sampai ke telinga...
then dorang bawak tiramisu cake siap dengan lilin lagi...
manager hard rock siap amik pic kami lagi...then kami dapat frame hard rock...
layanan hard rock cafe memang superb la...
itu je yang me dapat buat time tu...
me harap my hubby happy...
tahun ni me xtau nak buat apa pulak...


No comments: