Pages

Followers

Monday, June 20, 2011

"Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!"

jenjalan di blog dayana az untuk join contest GA beliau...senang je...

1. Buat satu entry yang bertajuk, "Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!" 

2. Copy header Dayana ni, LINK kan ke entry ni .

3. Dalam entry korang, tulis,
Nombor kegemaran saya ialah ____ kerana ____ .
(sukahati berapa banyak patah perkataan, Dayana mintak ni bagi syarat je sebab sempena 1111 followers tu, nombor kegemaran Dayana 11)
Contoh : Nombor kegemaran Dayana ialah 11 kerana nombor ni memberi makna dan akan terus bermakna.
HAHA.

4. Follow butikpinkku . Jujur yah :) . 
5. WAJIB copy and paste semua penaja di bawah dalam entry korang.

  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) 
  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) . 

 



no kegemaran saya ialah 8...jeng...jeng...jeng...kena 8 ek?
no kegemaran ialah 8 kerana no 8 ada di tarikh lahir saya iaitu di hari, bulan dan jugak tahun...
nak tahu tarikh lahir saya? 18/8/1986....nnt bagi hadiah k...lawak aje...hah...no lapan jugak ade kt no i/c saya...860818-xx-xx86....sempoi je kannn...
no 8 jugak ade kat kete myvi milik suami saya...pjb xx86....
buleh dikatakan no 8 dan no 6 adalah no kegemaran saya...tp no 8 yg paling saya suke...

  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) 
  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) . 

dua kali paste....lagi baguih....

k done....

No comments: