Pages

Followers

Sunday, July 24, 2011

cer tengok cer tengok...sapa follow me...

hurm...pagi yang hening ni...hari ahad pulak tu...kena kerja hari ni....dengan kicauan burung dan salakan anjing  depan tempat kerja...arghhhh...malasnya nak kerja hari ni...on pc....yang utama check email...dan buka blog...first sekali akan baca entry terbaru abang ben...kalo da segmen sure punya join... cerita abg ben pagi nih yang beliau dah bertukar tempat kerja dekat dengan tempat kerja wife dia...syukur alhamdulillah....then baca komen2 dari rakan2 blogger yang lain...(xsedar lagi yang abg ben dah follow blog me)....

pastu me check new follower sapa...nak p terjah la blog beliau kan...tengok-tengok pic abg ben baik punya kat situ...members yang ke 97....alamak...betol ke nih? mimpi ke me nih?...hish...etrharu la jugak kan...otai blog sudi follow me...tenkiu abg ben....me ni baru sangat dalam dunia blog...start buat blog masa dalam pantang for secind baby...dah takde keja apa nk wat...me create la blog.....kenal blog abg ben pun melalui bicaramakdara.....first sekali me join segmen abg ben http://azwansprincess.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html....kalo rajin tengok la yea...
hurm....hari ni sure senyum sampai balik kerja....
thanks sekali lagi kat abg ben...
sebab melalui segmen-segmen yang abang ben buat lah me dapat ramai kenalan baru...
jugak kepada cik lulu...tapi cik lulu tak follow me lagi....
cik lulu selalu singgah n klik2 iklan me...
tenkiu cik lulu...
mybe one day kot cik lulu akan follow....heheeh

8 comments:

Maya Lisa said...

geheheh ! !Tahniahh !!


Maya pun ade tercelit kat gigi folllower anda tuu !! grrr ^ ^


Heeheh ~ Senyum selalu sanagt, nanti orang kate pelik pulak karang ~~

suriani azwan said...

maya...saje je sue crop bg nmpak muka maya yg comel ituh...heheheehe...

アヌム ちゃん said...

wahh blogger otai folo tu...tahniah.. :) buat soto ke..sedapnyeeeee^^

sweetlifemehubby&kids said...

dah pandai cecikit dah wat natang ni.....nanti ajaq lagi ok....

said...

best best dapat ramai kengkawan..hhehe


XD

Lulu Caldina said...

yelah..whahaha, tahniah encik ben follow... tgk sape follower ke 100??? ;)

suriani azwan said...

hihihi..tenkiu lulu..wah follower ke 100...tak dak adiah la nak bagi...

ain jugak tenkiu....

BeloG MTT said...

Tahniahhh.. :)