Pages

Followers

Friday, July 1, 2011

jom tengok sapa kena review...

akhirnya dapat la me nak review kawan blogger...
dah dua hari tak boleh buka blog...
so acara nak review memang la tergendala...
so hari ni dah boleh review...

ehem...ehem....
blog yang nak review ni datang dari jauh....
jepun mari....
cik jya ni ialah kawan blogger me...
cik jya selalu mengomen kat entry me...
wlupun xberapa kenal, me suka cik jya...
kat blog cik jya banyak menceritakan aktiviti harian beliau bersama en suami...
selain tu, tengok pic2 cik jya...
pegi makan2 kat tempat2 yang sgt cantik...
banyak sgt yg best...
sweet je...
banyak dapat info pasal jepun....
cik jya ni stay kat jepun skrg...
kalo nak tau dengan lebih lanjut...
jom klik sini..frommetoyou

frommetoyou

No comments: