Pages

Followers

Monday, July 25, 2011

nak cerita pasal LONDON WEIGHT MANAGEMENT

 
minggu lepas main klik2 iklan dengan yana...
nak naikkan earning nuff...
kehkeh....
nak jadi cerita kami klik LWM punya advertising...
then saja la wat contest MATCH and WIN...
senang je kot...
then kena isi personal detail..
kami pun isi la...

pastu petang tu jugak org LWM call...
suruh dtg ke LWM cawangan jusco perda...
coz kami dapat 1 rawatan percuma dan 1 free gift...
kami pun cam 50-50...nak pergi ke tak...
since kami dah tanya dorang cakap free...
kami pun pergi jugak lah jumaat lepas..
me pergi berdua je dgn yana...
kami dah berpakat, kalo LWM kata kena bayar mmg dorang ni nak kena kempang laju-laju dgn me..

sampai je sana me bagi ic kat dorang...
then bermulalah sesi konsultansi...
berat me still under BMI...
kira okeylah kan..
tapi me da masalah perut cam agak buncit la..
paham2 jelah...
ibu dah beranak dua...

dorang pun suggest la beberapa rawatan..
then dalam dia dorang cam pujuk me untuk teruskan rawatan dalam 10 sesi=rm1500..
me dengan bangganya cakap...
"hurm saya datang just nak wat free treatment yg me dpt after wat contest MATCH & WIN..."
tapi still pujuk la sebab dorang ckp ni pakej murah, sebab kalo nnt me dtg mmg xdapat dh harga ni..
biasalah teknik business...
me berjaya tolak semua tu dan nak free trial jugak...

hehehe...
girl yang consult me nama ariel...
dia pun wat body checking...
adus malu la pulak...
sebab buka baju...
just tinggal bra dan spander je...
pastu dia gtau la masalah2 itu ini dan jenis rawatan untuk me...
after dah cerita bab rawatan...
bermulalah sesi rawatan...
me kena timbang berat badan...
berat me 51.7kg...
wargh...berat tu...time bila yg berat me naik pn tak tau la...
buat2 tak sedar kono...padahal hari2 makan banyak tak hengat dunia...


me diberi towel dan di suruh ke bilik steam...
wargh...
syok abes...
berpeluh dalam keadaan yang relax...
best sangat2...

 
bukan gambar saya ye...
pastu bersauna...
ariel letak kan kat badan me scrub...
scrub ni berfungsi untuk menanggalkan kulit mati...


 
sedap jugak buh scrub ni...rasa kulit licin je lepastu...
after letak scrub...
next treatment ialah warm blanket...

 
 lebih kurang camni lah... warm blanket LWM...


uish syok jugak...lena dibuai mimpi la time tu...
sampai ariel datang kejutkan...hihihi...
berpeluh satu badan xsedar....
pastu me kena mandi...
 
hurm...segar betol rasa time tuh...
 
after dah mandi...
ariel ukur lengan, perut, punggung, peha dan betis...
then wat massage dengan mengunakan machine selama 20 minit...
sekali lagi me tido sakan...
lepas tu tamat la sesi rawatan...

pakai semula baju dan timbang semula...
berat me turun 1.4kg..
after treatment berat me tinggal 50.3kg...
ok jugak kan...
agak berkesan la...
rasa ringan badan...

dan me jugak dapat free gift...

lebih kurang camni lah...tapi free gift yang me dapat kecik sikit dari pic dia atas...

thank you LONDON WEIGHT MANAGEMENT...
kalo me da duit manyak2...me pegi okeh...



3 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

nasib bek tak teramik pakej tuh

maszull said...

slm...best jugak sekali-sekala dpt free mcm ni...kalau kena bayar berpeluh jugak kn...:)

suriani azwan said...

kak diana: kalo da duit lebih2 tu teringin jugak kan..ok jugak dorang treatment...

maszull: betol kak..dorang layan ok.terasa diri begitu berharga...harga yang xtahan tu...