Pages

Followers

Thursday, August 18, 2011

happy bufday suriani cheh ahmat

ehem...ehem....
la nak masuk suku abad sudah umur me....
kejap je kan...
dulu igt lagi time sweet2 17th....
comel je kan waktu tu...
tapi kan....
bersyukur sangat dengan umur 25 years dah ada seorang suami dan juga 2 orang anak dara...
alhamdulillah...
tahun ni sambut bufday dalam puasa...
thank you sangat kepada my love mohamad nurulazwan...
juga kepada adik me suhaili yang wish pagi2 buta...
jugak kat my friends semua...
thank a lot..

bufday tahun ni nak me wish apa ek?
kalo nak tau klik sini...hehhehe


tapi walau macam mna pun...
me still hope ALLah swt memberi kesihatan yang baik dan memurahkan rezeki kepada me...



1 comment:

sudeh said...

untungg laah ada hubby sayangg ley kasi present !
hukk >.<

btw , happy birthday lagi sekali :)