Pages

Followers

Thursday, August 4, 2011

mau makan apa berbuka nanti?

hurm....
kawan2 blogger makan apa hari ni time berbuka nanti?...
dah da menu ke?
me kejap lagi nak pegi merayau kat bazaar...
nak cari cendol yang sangat sedap...
dari semalam lagi nak cari...
tapi tak jadi merayau...
harap2 kejap lagi da la akak yang jual cendol tu...
cendol dia memang mantap...
guna santan yang fresh lagi likat...
memang lemak berkrim lah....
wah...kenapa me promote sangat...
macam la dapat komisyen...
heheehe...]
saja la promote...
mana tau kalo da orang teringin nak beli dan tak tau nak cari mana...
sila lah ke bazar sekitar kilang lama, kulim...
akak yang jual cendol tu jual roti john jugak...(roti john gunung jerai)
selain cendol nak beli apa lagi?
mood tamak sudah mari...
teringin nak makan nasi beriyani yang mantap punya....
wargh...
mengalah orang pregnant...

dapat yang kat sebelah ni, malam ni sure lena sambil senyum...

No comments: