Pages

Followers

Sunday, August 28, 2011

saya dah berbaik dengan madu saya selepas........

sebenarnya dah lama nak ceritakan hal ini...
agak sulit....
tetapi macam best jugak...
semakin hari semakin gembira kerana dah ada madu...
buat pengetahuan semua..madu me sangat lah baik...
tak caye ke? 
seeloknya korang pn kena ada madu...

betul...!!!!

sebab madu me sentiasa menggembirakan hati me...
bertambah gembira bila madu bagi hadiah...
betol...
dia bagi hadiah kat me...


me merupakan salah seorang pemenang 30 weekly prize winners...
just watch and win...
grand prize adalah 2 tiket ke korea tau...
mana tau ada rezeki boleh p sana kan...
heheheh....

mesti korang ingat 'madu' tu kan..
tak lah...
madu tu takmo takmo ok...
simpang malaikat 44...

ini maaduu...
tv channel yang menyiarkan korean drama dan Kpop...
hurm...

memang sangat menyeronokkan sebab kita boleh menonton secara percuma...
korang boleh menonton dengan klik di http://www.maaduu.com/...
kepada yang belom menonton di maadu tv channel...
silalah menonton k...

sebenarnya me baru je berkenalan dengan maaduu...
tu pun selalu dengar adik me yang cerita...
so me try lah join maaduu...
not bad..
memang banyak korean drama yang disediakan...
pilih aje mana mau..

setakat hari ni..
me baru abes tonton FLOWER FOR MY LIFE... 
story ni sangatlah lain dari yang lain..
endingnya sangat sedih...
wargh...
terbawa-bawa ke dalam dunia realiti..
now tengah menonton THE THORN BIRD...
sangat best...



3 comments:

Nafisah Ruslan said...

saya selalu tengok cerita di mysoju.. hee

HasrulHassan [HH] said...

Selamat Hari Raya buat Su sekeluarga. Ensem laki Su ehh ... :)

Maaf zahir batin.

Nafisah Ruslan said...

mysoju ni lebih kurang macam maaduu jugak tapi lagi byk cerita..
ae dari jepun, taiwan, china and korea.. kira banyak choice lah.. hehe