Pages

Followers

Tuesday, September 6, 2011

sapa lagi pandai...engko ke aku????

SUASANA AGAK MENDEBARKAN..YE LAH DAH ADA ORANG MASUK CCU...SANGAT TAKOT..
 
qis ikot mak (mak ndak) n tok wan ke hospital utk ziarah BFnya kt CCU...so budak2 xdibenarkn msk...qis menangis nak masuk jgk...so mak guard cari idea nk klentong dia...

mak guard: adik kalo nak masuk kena bgtau nma dlu..

qis: nma qistina
mak guard: nma apa tu, saya xpaham..tlg tulis atas kertas..(sambil bg kertas n pen kt qis)

qis slumber tulis QISTINA...

mak guard: aiyo...banyak pandai...mcm mna mau tipu ini budak..


YANG TADI SEMUA PAKAT SERIUS TERUS GELAK TAK HENGAT DUNIA..

kesudahannya...memang qis tak boleh masuk memang kena ikot law hospital...tapi cara nak pujuknya tu senang aje...beli aje cekedis kat dia..sure ok punya...

petang ini, saudara nasir akan ditukarkan dari hospital kulim ke hospital swasta KPJ Perda...

p/s: minta kawan2 doakan semoga saudara nasir akan cepat sembuh...