Pages

Followers

Tuesday, March 6, 2012

ME tempat orang nak meluahkan perasaan bengang???

pagi tadi datang keja macam biasa...
jobs yg me buat mmg kena deal dgn others department...
bila jumpa incharge departmen lain, diorang mengadu org ni cmni lah...cmtulah...
komplen la dekat me sebab terasa hati dengan si polan itu dan si polan ini...
bukan sorang yang mengadu...2 3 orang jugak yang bila jumpa me mesti nak meluahkan perasaan...
hahahha...macam2...

bagi me la...kita kalo komplen pasal orang, lagi ramai orang yang akan komplen pasal kita... ye la..orang yang kaki komplen always fikir yang semua kerja yg dia buat tu betol...betol tau...sebab tadi si A mengadu pasal si B yang suka shoot org...tapi bila me jumpa si X, si X plak komplen pasal si A berubah la, ada angin la, suka marah la...hurm...orang yang mendengar ni pun naik tensen jugak ok...sebab nk memikirkan pasal org....

p/s: jika kita sayang orang di sekeliling kita, orang di sekeliling kita jugak akan menyayangi kita...begitu jugak sebaliknya...

2 comments:

HAFIZAL said...

hehehhe...jadi pendengar masalah org..tak pelah dengarkan aja

Asmara said...

xpe la layankan aje. kdg2 bila org dah lepaskan rasa tu dia akan lega. tp jdlah pendengar je jgn lebih dr tu. hehe..