Pages

Followers

Wednesday, March 14, 2012

SELAMAT HARI LAHIR YANG PERTAMA

ALHAMDULILLAH....hari ini genap umur shasha setahun...ya allah, cepat sungguh masa berlalu, rasanya baru semalam perut ni besar mengandungkan Shasha..tak plan pun buat birthday party sebab me terlalu sibuk sekarang...mybe beli food n cake je kot...then makan dengan family je...jeles jugak bila fren shasha yang lahir lebih kurang sama tarik dah buat and da yang nak buat birthday party...minggu ni, zafirah akan buat birthday party utk IZZ ZUFAYRI....IZZ lahir awal 3 hari dari shasha..kalo tengok badan dia...kus semangat...dengan gigi dah ada 8 batang...


Shasha??? shasha still bajet baby comel.... rambut da la sikit...gigi langsung xdak... so bila pergi mana pun orang akan guess yg shasha baru 7 or 8 months je....xpa la shasha..lambat tumbuh gigi...lambat la luruh...pasal rambut plak, kalo cuaca panas xdela shasha jadi panas and naik ruam kan.... yang bestnya shasha dah boleh jalan...apa lagi, kawad la satu rumah....

rasa sebak je pagi td time hantar dia kat rumah mama pengasuh, dia macam xmau p kat mama dia...pastu terpaksa bagi jugak sebab dah nak pergi kerja...then dia bye bye mummy and daddy....comel je....


ni baru bangun tido...daddy kejutkan shasha then nyanyi birthday song kat shasha...shasha still ngantuk lagi la..


semalam perasan yang shasha kena campak sekam...patutlah baru2ni badan dia panas je...tapi nasib baik tak selesema and batuk..



tengah lalok nak tido

shasha with her kakak...

kakak pun nak interprem jugak

kakak sibuk order kek.....

p/s: tgh pikir balik keja nanti nak bli food apa dan kek kat mna...(sebab kakak dah request choc cake.)

2 comments:

HAFIZAL said...

selamat hari jadi....untuk baby..hehehe. moga dia terus sihat dan kuat.

mama airis said...

happy besday utk shasha........dh besar dh dia...