Pages

Followers

Wednesday, May 2, 2012

Perlawanan Separuh Akhir Kedah VS Kelantan

seminggu tido tak lena mengenangkan kedah nak kena berentap dengan kelantan..tahu la kan...kelantan pun apa kurang hebatnya..dgn nurul azwan roya+apex (khairul fahmi che mat)...memang mantop aksi depa ni...

me and hubby decide nak tengok live kat stadium darul aman...phew...semangat okey...first half..kedah leading 2-0...tapi dalam hati memang tak berapa nak sedap jugak..sebab tau jugak kebolehan red warrior nih...then, semua ini terbukti apabila kelantan menyamakan kedudukan 2-2...walau bagaimanapun, kelantan layak ke perlawanan akhir menentang sime darby kerana mendahui mata...

kecewa??? of kos la kan...kita punya semangat turun stadium darul aman..berpusu2 redah jem and redah lautan manusia...betapa ramainya penyokong bola sepak..bangga kot...

tak pe lah...dah bukan rezeki kedah untuk berentap pada perlawanan akhir...(xcited sggh kat sana sampai pic sendiri pun lupa nak ambil...)

sampah...sure banyak la...sebab ramai yang tak bertanggung jawab..(semua anggap geng mpas akan buat)

ramai oiii

yang bertenggek tu kalo jatuh padan la muka..

otw balik...

muka monyok selepas kedah tak layak ke perlawanan akhir..

muka happy sebab dapat makan wlupun kedah xlayak ke perlawanan akhir (mmg me super teruk)

1 comment:

HAFIZAL said...

dah....tak ada rezki kan.