Pages

Followers

Tuesday, August 7, 2012

organiser???..poyo aje

this week sgt pack..esok berbuka dgn bestrfren time form6 di SMKK..maybe kat Kulim Golf kottt...

kamis plak bebuka dengan my bos and ofismate..bos nak makan steamboat kat kulim golf..tapikan..mana lah ada time bulan posa sebb dorang kan buat buffet...yang tak syoknya...mereka semua memberi amanah untuk me booking and order segala bagai..oh tidak...me tak suka kerja2 yang renyah...

mula2 planning nak makan steamboat kat seoul garden di autocity, juru..oppps...reject..sebab jauh dr kawasan kulim..semuanya nak rushing balik awal especially my bos..ok fine..at last dorang pilih nak makan makanan thai..so paling ok and terdekat Nurul Ikan Bakar...ye..betol..bru je mggu lepas mkn ngn my besfren kat situ...untuk minggu ni me akan ada lagi kt situ..makan sampai muntah...huhuh

today my boifren tak meniaga kot..sebab budak yg tolong dia mintak cuti...nak g shopping..so malam ni ada peluang nak beli kasut raya..yeeehhaaa...

p/s: ahad lepas jalan2 cari pasal dgn mak nad kakak..qistina pergi sekolah..shasha plak dok ngn daddy...kami semua macam terlepas dari kandang...meronda sakan..me terbeli (di ulangi terbeli) dua pasang jubah...hah amik kau...memang sebelum ni niat nak beli jubah..tak sangka plak bleh beli sampai 2 pasang...hihihi...me belikan mak dan kakak sorang sepasang jubah...ikhlas untuk depa sebab banyak tolong me selama ni..tolong jagakan si angry bird.

1 comment:

HAFIZAL said...

WAH BERJUBAH LAH RAYA NIE.....