Pages

Followers

Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH

hai....selalu terbaca pasal beb ashaari melalui bicara mak dara...
tetiba arini terserempak lagi...
kat wallpost @ VERY IMPORTANT BLOGGER (VIP)...
oleh kerana nak jugak kenalan blogger...me nak jugak try 'bebaik dengan ben ashaari...
hihihi...
boleh tak abang ben?

Santai Bersama BEN ASHAARI

sebenarnya ada syarat nak join ni tau....
firstly, follower mesti bawah seribu...
me? xpayah bawah seribu abang ben...
me xsampai pun dua puluh...kesian kan...
hihihi...
syarat yang kedua...
jawab dulu soklan abang ben...

Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog dan  Siapakah sumber inspirasi anda?

kalo nak cakap pasal pengaruh ni, memang ada orang yang pengaruh pun...
orangnya ialah my ex-neighbourlah...http://bicaramakdara.blogspot.com/
kak ida...taraaaaaaaa....

me tengok beliau ni aktif sangat...
yelah...kak ida dah kawen...
anak pulak empat...
me dok fikir celah mana lah beliau mencuri masa buat semua nih...

sumber inspirasi me pulak ialah cik nadya...
cik nadya ni kawan me dari form 1 lagi...
me suka baca cerita beliau sebab ideanya boleh tahan...

start from depa dua ni la me teruja sangat nak buat blog....
blog me berkisarkan kehidupan harian me and my lovely hubby and kids...
me harap...melalui abg ben punya entry ni me akan dapat ramai blogger frens...
sekian terima kasih...




4 comments:

::Mastura Zakaria:: said...

jalan2 bace entry.....salam perkenalan=)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hye!!hye!!
jalan2 dari segmen BEN ASHAARI..
menjejak 21 kamo disini!!!

❤salam singgah dari mummy weiyda❤
❤eppy blogging ya!❤

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Syah_Ridzeah said...

singgah dari blog abg ben..
salam perkenalan.. ^^

b!Ntang said...

hye! jalan2 kt sini.. hehe :)
singgah dri blog abg BEN .. lalala.. nice to meet u! :))