Pages

Followers

Sunday, April 24, 2011

terlepas kandang lagik!!!!

wah....leganya me arini...
sebab terlepas kandang...hikhik...

semalam diana call...
jemput me ke majlis pertunangannya..
me nak sangat pegi majlis tu...ye lah..dah besfren yang punya majlis kan...
dan bemula lah aksi memujuk my mak...

me:
"mak...boleh tak nak pegi majlis diana bertunang...pelizzzzz"

mak:
"la bertunang ka? kata merisik ja...?

me:
"depa tukaq fikiran pulak...nak kena pi jugak...sebab diana habaq ada mini pelamin...
cek teringin nak tengok..."

mak:
"hmm...p la...jangan dok makan apa-apa...p jangan lama-lama..."

me:
"ok..tq...."
senyum sampai ke telinga...

sebenarnya diana rancang nak buat majlis merisik je...tapi last minute tukar ke majlis pertunangan...
ini permintaan ibu kepada pihak lelaki...
ok apa kan...bukan selalu...

majlis pertunangan diana berjalan dengan lancar...
yang kurang lancarnya bagi me adalah....
jeng...jeng...jeng...
me xleh makan hidangan majlis tu...
huarghhhh....
meleleh ayaq liuq me....
mee kuah mak long diana memang soopa doopa lah...
me penah makan sebelum nih...

me just bleh makan cupcake perisa coklat...
no ising okeh.....
hurm xpa la...xdak rezeki me...

my wish to diana & faiz

selamat bertunang diana dan faiz...
kami harap hgpa dua kekal bersama ke jinjang pelamin...
banyak bersabar menempuhi dugaan...
faiz, plezz jaga diana elok-elok nah....


maaf kualiti camera kurang memuaskan...tersalah setting maa....

shasha tido time ni..rugi lah shasha xleh naik pelamin...

always be there...just for you...


you look so gorgeous lah my frennn...

pink kaler....

No comments: