Pages

Followers

Thursday, April 28, 2011

ketat+sendat

alahai fafau..bukan nak cerita pasal farah fauzana yang 'layan' tu...nak cerita pasal me..semalam kan me dah 'merdeka' dari berpantang...me dengan sukacitanya try jeans me...rindu maaa...jeng jeng jeng....agak ketat dan sendat..hurm..masuk sampai peha..yeah..naikkkan lagi..tergoyang-goyang punggung jugak la nak boleh pakai...me tunjuk kat hubby.."abang, ketat sangat tak?" hubby me jawab.." tak pa diet skit.." hurm..sah-sah me agak gedembel..huargh...tapi kan..bagi me, kira ok la tu kalo boleh pakai jugak..kalo tak boleh pakai langsung..jenuh beli seluar baru...

tiba masanya simpan baju-baju preggy...buh dalam kotak dan menjadi khazanah alam..hahaha..ntah berapa tahun lagi akan buka dan pakai baju-baju preggy semua tu...hihihi..me plan lagi 5 tahun akan datang...ok tak???? huish..seriau nak preggy and bersalin lagi..bukan apa..me ni ada masalah sikit time preggy...hb blow rendah..mudah pengsan dan cepat rasa letih..time nak bersalin pulak ok aje..tak ambil masa lama..tapi problem tengah berpantang pulak..luka me sukar nak sembuh...aduh tension jugak...

tutup cerita pasal preggy and bersalin...me rasa macam nak diet..tapi boleh ke me diet? me ni jenis tak tahan daulat tau pasal bab-bab makan..me suka makan..huhuhu...minggu depan pulak me dah start keja...jenuh makan luar..bertambah gemuk la me....

No comments: