Pages

Followers

Tuesday, April 26, 2011

last day for cofinement....yabedabedu....

hurm...pagi-pagi bangun..senyum sorang-sorang...hari ni last berjuang sebagai ibu yang berpantang...hari ini adalah hari kemuncaknya...makan kena jaga betol-betol..kalau sebelum ni dah jaga..hari ni kena soopa doopa jaga...keluar lagi lah xboleh..no execuse..harap maaf...ye..me akan ikot semua rules yang dah di pesan...

apa kata kita plan untuk esok..apa nak buat? nak pegi mana? dengan siapa? ceywah...belagak sakan ye..nak pegi mana...xpayah la rancang..kalau tak jadi kecewa pulak..hihih...tapi kalau boleh..esok malam nak makan kat luar..rindu pulak masakan kedai...punyalah ketagih..hish..teruk betoi...sampai nak makan apa pun dok pikiaq ni...tamak..rasa macam nak makan semua...

me rasa food yang pertama sekali me nak ialah.....oreo mcflurry...ketagih sangat dah nih...

sabtu ni pulak ada dua kenduri...senyum sampai telinga...memang lapaq nasi kenduri pun...satu kenduri di sidam...kawan stpm, namanya ocek....satu lagi di karangan, kenduri ida dan rahim, kawan sama-sama jadi penyelia...nak dijadikan cerita, ida akan berkahwin dengan kawan me jugak time stpm dulu...keciknya dunia...tengok kawan kawen kawan...xpa...jodoh allah swt...

No comments: