Pages

Followers

Tuesday, April 26, 2011

sports training

start dari minggu lepas lagi tabika kemas tempat qistina dan danish belajar dah start training...yelah..sukan dorang bulan 5 ni kot...sorry..lupa date...tapi....qis tak wakili acara apa pun..sebab dia ni geng melawa..mana mau peluh-peluh...hish...kalau mummy dulu..semua acara mummy nak sapu...

yang lawaknya pulak..si danish tu..cikgu bagi dia acara lari bawa donut...sampai je kat garisan donut dah abis...hahaha..gelak gulin-guling..cikgu pun..ada ke bagi donut...bagi la sudu dengan bola ping pong ke...baru la benda tu danish tak makan..


qistina with dania and danish


qistina's friends


lepak aje..sebab tak join acara sukan pun...


dah la tempat training dekat rumah..kejap-kejap balik rumah...nak kencing la..lapaq ayaq la..


dania ni manja sangat...

No comments: