Pages

Followers

Thursday, June 16, 2011

alamak...

23 july 2011 nnt tabika kemas sg seluang tempat qis belajar anjurkan rombongan ke perlis...byk tempat yg akan dilawati mengikut jadual yg diorg bgtau...qis teruja sgt...sebab cikgu dh bagitau surh bawak baju mandi...akan berkelah di Kuala Kelam...excited qis balik bgtau...

"mummy...cikgu suruh bawak baju mandi...nt kita mandi kt air terjun..."
me pun sembang2 dgn hubby...tnya hubby nak pergi ke x...me ajak pergi sebab ni kali pertama qis join rombong chek kiah...hahah...kesian la kat dia kalo kita tak pegi...my hubby pn mcm bagi green light....

alih2 petang td baru dpt tau yg kami semua xboleh pergi sebab dh fully booked...me xtau yg tempat terhad...just tabika sewa 2 biji bas je...qis xtau lg pasal xjadi pegi nih...kalo dia tau mesti ngamuk...me pn bgtau kt hubby yg bas dh penuh...hubby ckp...xpa..kita p naik keta...sng...hmm.. ok gak tu...bukan apa...shasha kan prefer susu segar dr susu botol...xdak la me segan2 nak bg susu kat shasha nnt...

harap2 plan kami nak turut serta ni jadi lah...



No comments: