Pages

Followers

Friday, June 17, 2011

lepak2...

nak tanya...korang2 yg dah kawen n dah ada anak still ada "lepak2 time" tak? hubby korang marah  tak kalo gi lepak2? pelik kan..awat la me ni ok aje...orang selalu kata hubby me ni sporting...bagi me la kan...sebagai suami isteri must give and take...hubby ada masa with dia frens...xkira la..nak berfutsal ke...karok (wat konsert la konon...)...men bola ke...lepak2 minum ngan kawan ke...me dah boleh terima..dia ada hak utk privacy time dorang...also us jugak sama..kita jugak perlukan time sendiri..xkesah la..nak lepak2...nak tido tak ingat dunia ke...whatever selagi jgn chaos rumah tgga dh la kan...ni adalah cara yg me n hubby guna...u da masa utk kwn u..n i pun nak jugak masa dgn kawan i....aku ngerti kamu...
kamu ngerti aku..bak lagu yunk by wali band..hahahaha

actually me nak stori mori about hal keperihal td...me lepak2 dgn my frens..nana n nadia...kami lepak kt kedai makan area kulim je...b4 me keluar ofcos la me kena mintak izin bigboss dlu...dh dpt surat pelepasan baru boleh keluar...itu wajib... sempoi je td...km makan gila2...maggie goreng, satay, funfries n laici kang...mampat gila perut nih...baru je rasa macam nak diet..hahaha..boleh ke...

me just bawa shasha je td...qis tido...sampai je kat kedai makan...semua org pandang...wow..ada awek tiga org masuk kedai r...alamak..sorang bawa anak...semua usha..."kenapa? xpercaya ke?" sampai dorang tengah makan pun dok alih2 tgk lg...hish...punya la xmau percaya...hahaha..me siap breasfeeding lg td...tp secara tertutup la...shasha ni memang xmau susu lembu...dia syok susu segar lagi tulen jugak...kehkeh

yang best nya..gebang punya gebang..xsedar dah lewat...tapi mau tau la kalau kami berjumpa..xdiam dlm seminit pn..potpetx5 xcukup air liur....macam kesah la..interview punya cerita la...tapis menapis calon or bakal suami la...hihih.. macam2...sampai dh hantar nadia depan umah pun xabes2 lg sembang...pulun dok bercerita...hish2...macam xpernah jumpa setahun...kalo xjumpa setahun macam mna la agak nya... jenuh sembang 3hari 3 malam....

No comments: