Pages

Followers

Saturday, July 2, 2011

BN YOUTH JOB FAIR

arini pagi2 lagi dh bangun...
bersedia untuk ke bn youth job fair...
kebetulan adik dari kl baru sampai...
sembang2 kejap...pastu mandikan angry bird aka shasha...
then qis pula mandi...
siap2 kan my 2 kids baru boleh pergi...
my kids tak ikot...
bn youth job fair ni di IKM sg petani...
dalam 45 minit dr rumah....

sebelum keluar tu baru perasan yang resume dah abes...
cuba bayangkan....dah berpuluh-puluh kali print dan resume entah bagi kat company mana...
yang panggil interview berapa je...
susah betol nak cari kerja.....

otw ke sana, pergi print resume me 10 set....
sampai je kat sana...
orang yang datang ramai la jugak...
tapi xde la sampai jem kan...

company yang terlibat pn pun banyak jugak...
me apply la beberapa company....
tgk2....tinggal 2 je resume....
tu belom lg yang bg email je....
harap2 da la yang tersangkut....
kalo tak, sure sedih gila....

me pegi waktu tengah hari...banyak jugak hr yang tak da kat booth...
dorang keluar lunch la kot...
dalam kul 1 lebih me blah...
lapaq aih...

bagi kawan2 yang belom keje jom le kita ke.....
BN YOUTH JOB FAIR.....