Pages

Followers

Monday, July 4, 2011

konsert

semalam....me  n hubby buat konsert...
kah...kah...
iye iye aje...
xde lah...
kitaorang pergi karaoke....
shasha terpaksa ditinggal kan kat rumah...
kalo x, jenuh pekak telinga dia...
qis pulak, memang wajib ikut lah...
sebab qis ikot  adik me  and megat dari sunway carnival   terus ke pusat karaoke....

konsert ni bukan senang nak buat...
bila adik me aka suhaili n her fiance balik je baru kitaorg anjurkan...
bukan apa, baru lah meriah...

kitaorg buat konsert boleh tahan jugak lah...
20 lagu, kira2 hampir 2 jam...
yang banyak melalak hubby me n my future in law aka megat...
me suara tak sedap...pengakuan jujur....
me rasa la kan...
kalo me nak masuk apa2 program realiti...
awal2 lagi me kena kick sebab betapa tak sedapnya suara me...
kehkeh....ada hati nak join....sungguh tak sedar diri...

qis sampai bengang ajak balik dan hampir tido dlm bilik karaoke...
me heran betol si qis ni...
boleh da nak tido padahal kuat gila sound kat situ....
me pulak dalam hati dok ingat shasha je...
tahu aje lah si gedembel tu tak berapa menyusu botol...

tapi, lega sikit bila mak call  gtau   bawa shasha ke stesen bas kulim untuk hantar askar aka adik me yang bongsu...

lupa nak cerita...sementara tunggu adik me n megat....
me n hubby sempat usha2 tv plasma, fridge, washing machine n peralatan rumah yg lain...
tengah bajet pilih2 kalo duduk rumah sendiri...
ribu riban jugak la kan kalo nak rumah kita complete semua benda alah tuh...

me siap pilih2 dapur lagi...
sudah hubby me cakap "amboi pilih dapur yang hebat2, sudah nanti malas masak beli kat kedai aje"
alamak...macam tau2 aje....

No comments: