Pages

Followers

Sunday, July 10, 2011

doakan saya....

hari tu, da la apply kat majlis perbandaran XXXXX...da vacancy...apply pun on9 aje....rasa macam dah lama apply...time dalam pantang kot....baru2 ni ada dpt email...kena pegi exam kelayakan...esok di butterworth.....hurm....susah betol nak dapat keja...kena wat macam2...exam n sebagainya....takpa lah...buat ajelah...kalau tak berusaha macam mna nak dapat....kan...kan..??? serahkan kepada ALLAH...hanya mampu berdoa dan berharap agar ALLAH permudahkan segala urusan..

sebenarnya me dapat keja dah...g interview semalam...huhh...kawan yang rekemen kan,,,tq lah kepada yana...yana tu dah lama keja kt situ....tp yana dah dapat keja lain kat penang medical collegue....rezeki yana dapat kat situ...dan rezeki buat me pulak dapat keja yana...hihihi....thanks yana.....

kepada rakan2 blogger yang membaca...doakan me ye...semoga ALLAH permudahkan segala urusan me...

6 comments:

@L@$uHa!La said...

tahniah ~~
t jangan lupe ye...
1st gaji..
wajib kena belanja kawan2...
hihihi
*___*

Nurhusna Azidan said...

InsyAllah..dimana ada kemahuan di situ ada jalan..usaha..tawakkal

haslinda said...

gud luck kak... :)

suriani azwan said...

tq kawan2 semua....moga ALLAH permudahkan segalanya,..

KhAiReDzAiMy said...

Good Luck esok...

Semoga esok akak dimudahkan dalam interview esk...

mama airis said...

sama-sama su...hehe...
good luck tau untuk exam tu...=)