Pages

Followers

Friday, July 29, 2011

singapura juara bola, me juara?

semalam tengok bola dengan penuh semangat...
first half pun dah terjerit-jerit...
bukan apa...geram....
time break me terus g lari masuk bilik air...
apalagi mandi la...
pastu sembahyang siap-siap...
kang lewat-lewat penyakit malas mudah datang...
tetiba teringat kain baju yang penuh dalam 2 bijik raga....

arghhh...
part melipat kain la yang paling malas...
bila difikir-fikir...
baik lipat aje...
dah isnin sampai rabu da kelas tusiyen plus cover untuk bulan ramadhan....
so bulan ramdhan ni boleh la golek-golek kekenyangan selepas berbuka...

serius cakap...
memang geram tengok perlawanan semalam...
sebab tu me menang lipat kain 2 raga..
habes...

 award untuk me sebab abes lipat baju

cun-cun perlawanan malaysia vs singapura tamat....
lega dah lipat kain...
xdelah partner me bising-bising lagi
"tu kain dah penuh raga"


4 comments:

Lulu Caldina said...

ha ah, bila nak tambah banner just paste jer html tu.. :)

Fad said...

hai!!!cf dtg..hehe..slmt berkenalan ea

Fad said...

hehe..cf sek kat kl..awk keje pe?

Lulu Caldina said...

banner lulu tu pun org bagi.. kalau lulu buat biasa jer, cuba tgk kat blog lulu.. tu simple sangat... masih cari siapa yang pandai..ngee