Pages

Followers

Thursday, September 22, 2011

JOM MENONTON FILEM LIBAS by Mak Dara

 
hallloooo semua....
hari ni dengan suka citanya nak join GA by mak dara...
cer klik ce klik....
syarat2nya pun mudah la...
psstt...mak dara ni penah berjiran dengan me tau..
hahaha...kak ida..mau interprem nih...
tumpang glamer kak ida...

apa tunggu lagi jom la join...
mana tau ada rezeki kan...
untuk syarat-syaratnya adalah

1) Folow Blog Bicara Mak Dara>>dah lama memfollow...:)
2) Tajuk entry JOM MENONTON FILEM LIBAS by Mak Dara>>>siap
3) Letakkan Banner Contest di atas dan link kan ke Entri ni>>>baik punya kat atas tu...
4) Buat 1 entry ringkas dan kreatif (slogan, pantun, review,kartun dll) 
bertajuk/tema : LIBAS
5) Tag 3 orang bloggers (dan pastikan mereka tahu akan contest ini)
  1. http://www.sunahsukasakura.com/
  2. http://lulu-pages.blogspot.com/ 
  3. http://www.hasrulhassan.com/ 
6) Setelah selesai letakkan link url anda di kotak komen di sini tau

 me pilih nak wat pantun..ahaks...
boleh ke ni?
 
 
tak ada 'salotape' guna gam
tulis nama atas kertas
tayangan terbaru di pawagam
hasil karya saudara Martias
 
niat di hati nak berbelanja
pergi ke shopping mall naik bas
hujung minggu tak ada kerja
jom kita pakat tonton LIBAS

sakit demam batuk selesema
makin teruk makin parah
mari join contest oleh mak dara
Jurey Latiff Rosli pulak pengarah
 
bila awek kena kebas
nak cari pengganti yang cantik bergaya
siapa pelakon utama filem LIBAS
rosyam nor, beego, johan raja lawak dan scha al-yahya
p/s: semoga mak dara menerima pantun merapu me nih...hahahahahahaha


6 comments:

Rahmah Ram Ram said...

Suriani,

Untuk keterangan lanjut sila klik sini:-

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/09/apa-itu-ribbon-merah-rewards.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

pewitttttttttttttttt nice pantun ni.. like like

Diana @ bilakukatacinta said...

ahkak nak tery lah

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam ..
terima kasih kerana tag .. errr ..tak ada idea bebenor ni

My Life's Journey said...

Hihi cantik pantun yang diberi :)

Salam pekenalan dari umi :)

Mia Liana said...

good luck.. singgah dari entri kontest.