Pages

Followers

Monday, September 26, 2011

rezeki allah yang beri..kita cuma usaha


amboi...tajuk baik punya kan...assalamualaikum semua...selamat petang...hai2 semua....rajin mengupdate dengan usaha nak meningkatkan lagi jumlah LIKE kat contest yang me join....kepada sesiapa yang belum lagi mengVOTE saya... sila klik di sini>>>>  http://www.ourbestmoments.com.my/gallery-details/46194 untuk vote pic me....hanya klik link di atas dan akan keluar pic family me..then anda perlu klik like di icon love...

berdasarkan undian terkini me tersenarai dalam top 15 with most like...hurm....alhamdulillah..kedua2 pic yang me joinkan dalam contest tersebut tersenarai dalam top 15...jom tengok kat bawah nih...

pic family me duduk di tangga yang ke-9 dan ke-12...walau bagaimanapun...hanya 1 pic saja untuk satu nama yang layak untuk terima hadiah...tapi kan... memang susah betol nak fight dengan diorang yg join contest ni jugak...haish...tapikan jangan berputus asa...usaha tangga kejayaan..me akan berusaha promosi jugak selagi yang terdaya....

tengok lah yang berada tangga teratas...jumlah LIKE diorang lebih dari enam ratus...haish....bestnya diorang...senang betol diorang dapat like...tak apa...chaiyok...chaiyok..mari kita berusaha..... kepada yang belom like lagi..jom vote pic family me di sini ...thanks ya semua....

No comments: