Pages

Followers

Monday, September 26, 2011

dah pecah rahsia...huarghhh

selamat petang semua...mesti ada yang sedang sibuk bekerja...yang sedang layan FB pun ada kan...huhuhu... mood nak mengupdate datang lagi...actually me memang tak da kerja sekarang ni...me dah siap-siapkan kerja me...so boleh berfoya-foya kat kat blog ni..hehehe...sebelum tu me nak buat iklan ulang tayang ni...

sila klik di sini>>>> http://www.ourbestmoments.com.my/gallery-details/46194  jangan lupa klik di icon love untuk LIKE pic family me....:)

tajuk entry kali ni dah pecah rahsia...rahsia apakah???? kan me dah cerita bab dah dapat kerja di tempat lain..so me dah siapkan resign letter sabtu lepas...hari ni bos baru masuk ofis...so hari ni lah bos dah tau dah me nak berambus...(kejam betol ayat ni..)

bos: su....su...u mau brenti ka?
me: ya bos...
bos: kenapa u mau brenti...sini u keja tak ok ke? ada problem ka sini???
me: bukan bos...saya dapat kerja di tempat lain...
bos: apa kerja u buat nanti su?
me: kerja bahagian ofis jugak bos....
bos: ok2 ok,,,,u kerja elok2 nanti...jangan lupa cari orang ganti ok...u mesti cari...nanti saya susah..
me: ok bos...(senyum tapi muka ada ketat jugak)

haiyak....lepas ni mungin dah tak boleh sesuka hati godek-godek blog....komen2 kat FB....join-join contest bagai dah lepas ni...dah tak boleh nak buat marathon tgk Kdrama lagi pasni...so me rasa contest ni http://www.ourbestmoments.com.my/gallery-details/46194 adalah contest yang terakhir la kot...doa-doakan la me bleh menang...saguhati pun me dah bersyukur sangat...

No comments: