Pages

Followers

Wednesday, September 28, 2011

Segmen Bloglist Panggil Aku Han

 
 petang uoollsss...
tadi saja singgah kat blog azat...
pastu usik2 dia n paksa dia promote photo yang me join contest...
pastu tengok dia join bloglist han...
macam nak join tapi malas plak...
pastu tengok2 tuan blog mai  invite...
apa lagi seraaaaang...
dah join dan mintak han promote contest yang me join kat sini...
amboi banyak betoi permintaan...
kepada yang belom join...
mai-mai pakat join okey....
senang ja...
cer tengok kat bawah ni semua syarat yang telah ditetapkan..

Syarat-syarat:


  1. Buat satu tajuk " Saya nak join Bloglist Panggil Aku Han " ~~~siap
  2. Letak Banner yang dekat atas tu.. ~~~~okeh han
  3. Follow blog Han?? [ Tak wajib  ]  nak follow ke tak hak masing-masing..~~~follow dah
  4. Tag kepada rakan?? [ Tak wajib ]  jika perlu kalau tak abaikan.~~~nak tag azat tapi azat sudah join
  5. Kalau boleh komen sikit tentang blog han yang tak berapa nak matang ni...^_^ ~~~nak komen apa nie?
  6. jangan lupa letak blog han jugak dalam bloglist korang ye..~~~okey kejap lagi akan letak
  7. Paste kan url entri korang dekat ruangan komen entri ni ok..~~~okey
  8. Kerjasama dan sambutan korang amat dihargai...:) ~~~~sangatlah terima kasih...hehehe