Pages

Followers

Friday, September 30, 2011

TAK SANGKA BOLEH TERKENA SANTAU

petang uoollss..da berita tergempar ni..me pun sebenarnya dah perasan benda ni...tapi buat-buat tak tau ja...ye lah mana la nak percaya kan..tapi bila hari ni, bila kawan me si mama airis (yana) tegor...me  memang seram jugak la...ye lah kenapa boleh jadi macam ni..haish...kenapa la da yang suka buat naya zaman sekarang ni...

kalo tak caya tengok pic kat bawah nih...


 
ni yang kat bloglist mama airis (yana)

 ni plak nama blog me kat bloglist hafizal ...heran bin ajaib...'siapakah' yang sanggup santau me bagi orang xmau masuk blog me...

 mengapakah ini semua terjadi...patut la kawan2 blogger tegor apesal dah lama tak post entry baru...padahal rajin kowt...tapi update yang terbaru xde pun...haish..ni macam kes kedai makan tak laku..kononnnya pesaing santau bagi orang xnampak..ahaks...da lagi benda tu zaman ni...

tapi maslah me ni bukan pasal orang santau la ni mesti masalah setting..hahaah...jangan marah...sila bagi tunjur ajar..camne nak buat niha?..tolong la...

9 comments:

NasZ said...

ye la tu. ce check setting balik.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Asmara said...

hehe.. suspen! kene betulkan setting kot. try search maybe ada panduan. :D Good luck!

rara pinkmafia said...

aik takkan dlm blog pon ada org santau?pelikk.

LidaRahim said...

as-salam,

terima kasih dtg jengah blog LR.. cene nak undi gambar tu ek? dah klik2 macam tak leh jer??

nway kalu nak berubat santau tu, cer try pg kat tools --> clear recent history --> tick cookies & cache --> clear now. pastu refresh balik --> sign in. cer tgk jd tak??

mama airis said...

haha...santau eh?santau angin ke apa ni?haha

Rahmah Ram Ram said...

terkejut pulak baca entri ni...

apa-apa pun terima aksih su..

sudilah terima ni yek

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/10/versatile-blogger-award.html

Zul Fattah said...

ape la... tanjat boboi tau..ni mslah feed blog r ni..

HAFIZAL said...

tu lah ingat tak update

norazlina_masijan said...

cepat lah berubat