Pages

Followers

Tuesday, February 28, 2012

Dah tengok kawan Shasha sabtu lepas...

sabtu lepas ikot nad p meronggeng...
first p kat ttuuuuuuuuutttt...sory xleh gitau...
sebab dah janji dengan nadia....(rahsia kerajaan)
pastu nad ajak lepak kat sunway carnival...

masuk shopping kompleks besa lah...mesti usha tempat baju...
belek punya belek..baju bby jugak yg menarik perhatian...
teringat sgt kat anak Nadya....hari tu dah pi tengok...
tapi tak bawa gift pn...apa lagi..rembat sehelai dress yg sgt kiut miut utk Inas...
Nad pn beli gak utk Inas...apa lg call terus Nadya...tnya bby dia dah gedembel ke belum...
Bby Inas baru 1 bulan...kurus panjang mcm Shasha jugak...ok..kena pilih size kecik untuk Inas..
dah puas membeli dengan lajunya terus ke rumah Nadya...

wah ujan lebat giler otw nak p rumah Nadya...Sampai je kat umah Nadya,
Inas dok main2 (yeke? pandai ke dia main?) dgn auntie dia...
shomel sgt bby Inas...hidung terpacak...

nampak tak struktur hidung yg mancung itu? hehehe
bkn me la...bby Inas la...

Nadia xpandai pegang sgt sbb bby Inas size S (keciknya)..
xpa nnt bby Inas akan cepat membesar...


p/s: sangat borink sbb keja sgt banyak kat opis ni...tak leh setel sbb kena tggu org len setel dlu bru me bleh proceed shipment...(me puasa ganti hari ni...) agak letih jugak la...

No comments: