Pages

Followers

Thursday, March 22, 2012

cerita hari sabtu

SABTU (17 MARCH 2012)

12.30PM- Teman nadia g make up kat butik azwade...ala yang dekat penanti tu..tau ke? hehehe..kalo tak tau buat2 tau je lah

after make up...tara..chantek tak? ofkos la kan...hehehe

time balik, ofkos la cik yang nak bertunang ni nak jadi puteri...so me kena jadi dirver la...


duduk belakang...ala2 anak puteri raja sambil posing2..comel je kan...

2.30 pm - sampai rumah, pastu posing2 lagi...


me ngan nadia..wajib posing jugak la...hehehe

 3.30pm- Pihak rombongan sebelah lelaki datang tepat pada masa yang telah di janjikan...pot           pet..done....hantaran rasanya rm12121.12....


lepaking atas mini pelamin....cantik jugak mini pelamin ni...

bakal ibu mertua menyarung cincin...


kat bawah ni ada a few gambar hantaran...

fondant cake

choc bar yang di wrap dgn couple picture...sweet sgt...choc pun sedap
(nadya by door gift kt me...mmg sedap)

strawbery + choc (hat ni depa tak bagi me try pn...heheh)

cincin yang dibawa oleh pihak lelaki


5.30- gerak ke rumah zafirah pulak...zafirah buat bufday party utk heronya IZZ ZUFAYRI

iklan colgate...hehehe

shasha demam...tu yang muka xberapa nak manis tu..

bebai sakan...memang time ni badan dia panas sangat

budak pandai baru bangun tido

comel je...

hehehe

bufday boy wif his momma...

kami yang berbaju kurung pink sebab ikot tema pertunangan nadia..hehe

bufday boy naughty sggh...pusing sana, pusning sini...

bufday boy cuba ngorat shasha..

kami dan anak2...hahaha...xsangka dah jadi momma...
dulu dok gedik2 kat skolah....gelak kuat2...


6.30- balik...then mintak nana singgah klinik...nak ambil ubat utk shasha....

7.30- bagi  shasha makan ubat
8.45- semua orang dah lena tak hengat dunia...

No comments: