Pages

Followers

Thursday, April 19, 2012

i am pregnant

tadi pagi jiran sebelah se ofis bawa mangga...harus lah mintak (dengan muka tak malu mengalahkan orang pregnant,...)

then letak mangga tu kat meja...bos plak lalu kat tepi...."alamak, sue dah makan mangga????" (sambil buat muka nak tanya dah mengandung ke...)

me...ahahaha..dengan selamba, "belom lagi bos" ayat confident...

haha..dapat 4 bijik setelah mengorat sejak pagi tadi..hahahha

gila la punya count time sebab nak tggu waktu lunch...gila nak kupas time keja...kang kena bambu dgn GM yang selalu meronda kat department me...


lagi 2 minit time lunch, me dah siap ambik pisau dan terus kupas dengan penuh girang gembira....then basuh..nasib baik dalam laci ada stok asam serbuk yang entah bulan bila...tapi sure mesti boleh guna lagi..hehehe
tangkap leleh la sapa yang tengok tak boleh makan....


p/s: buat pengetahuan semua....saya belum pregnant dan bukan rezeki lagi untuk me pregnant...kalo bleh nak besarkan dulu 2 princess....walllahhhh....

5 comments:

Fahz said...

tu diaaa.tak tahan tgk eh.lantas ku godek dapurku.keluarkan pelam yang beli dari bangla kat market smlm.cicah ngan kuah rojak mak bee buatan aloq staq.siap ade kacang2 lagi kat kuah rojak tu.gara2 tgk pelam kat blog suriani.ahhhhh

Rahmah Ram Ram said...

sedapnya...terliur dibuatnya...huhuhuhu nak best lagi cicah kicap dgn cili api...oh tidakkk!! telan liur dah...

HAFIZAL said...

oh...ingat betul2 dah pregnant

Cikpuan rara said...

Ya Ampun.terliur hokehhh,

Asmara said...

ala kenapa ayer liur dah meleleh ni. hikhik.. mana nak cari mangga muda kat sini. hwaa... jelesnya!