Pages

Followers

Friday, May 25, 2012

MANA ANAK???

hurmm...baru nak menceritakan satu kesah yang terjadi minggu lepas...me ngn encik hubby kuar dinner..berdua okeh...sebab dah lewat sangat..my kids pn dah tido...me plak time tu tengah "mengidam" mengalahkan orang mengandung nak makan nasi lemak ayam goreng berempah...so we decide nak pergi ke sebuah warung area Kulim...

hurm...inilah nasi lemak yang me ngidamkan itu..prap....snap pic siap da flash....org kiri kanan usha...(mesti tengah kutuk me, "nak upload dalam pesbuk la tu dah makan nasi lemak") hey wa punya suka okey...hahaha

abes je makan hujan plak turun dengan heavynya...so kitaorg lepak2 sambil goyang kaki sambil berwifi aka berpesbuk (3 in 1)... hujan reda (renyai-renyai) terus encik memberi isyarat angkat2 kening ajak balik...tengok jam dah pukul 12.30 tengah malam buta cek oooiii...ok jom balik...time nak bayar je owner gerai nasi lemak  yang sememang kenai kami sempat lagi berseloroh...

tokey nasik lemak: hai, mai dua ja ka? awat tak bawak anak-anak?

me: hurm...anak2 dah tidoq...

encik hubby: haish, bang...kami baru ja bertunang...mana ada anak lagi....

me gelak..abang tu layan je lah...

then sempat lagi encik hubby menambah...

encik hubby: kami nak kenduri bulan 6...nanti kami mai hantaq kad....

hahaha..lol...perasan baru bercinta-cintun...(igt lagi waktu bercinta dulu kami merempet je..)

2 comments:

Asmara said...

eh anak tinggal sorang ke kat rumah? hihi..

HAFIZAL said...

wah makan berdua2an....tak baik tau....hehehehe