Pages

Followers

Thursday, May 24, 2012

FAREWELL PARTY FOR MY BOSS

Hi semua...

Semalam last my boss keja kat sini...my boss ni chinese...jenis tak cakap banyak..sangat dedicated... orang yang boleh melawak..so far keja dengan beliau ok lah...tak da apa sangat me nak kutuk...heheheh...

So untuk meraikannya sebab dapat better job dekat other place..we all buat farewell party...2 kali jugak la acaranya...satu untuk semua warga office dan satu lagi untuk department we all aje (production control department)...malas la nak buat karangan..tengok aje lah pictures kat bawah ni ye...


Firts farewell party on 17th May 2012

Delivery order aje...

my boss makan kacang dulu sebelum makan pizza

tengok lah my boss..boleh buat muka serius time nak snap picture...

me and my boss Mr. Fong


hurm..ni my exec Jenny and Mr. Fong

ni complete geng PCS...yang lain2 tu operator under PCS

tengah sibuk nak melantak...

tetiba boleh terliur balik sebab igtkan pizza...huarghhh



makan time

budak2 operator ada bagi hand made gift...

boleh tahan kreatif jugak depa ni...semua recycle guna material yang ada kat receiving room...


depa bagi key chain...comel jugak..

hurm..perut pn dah kenyang...pakat semua nak balik la..hehehe

kad from budak2 receiving...

dua2 pejam mata..nak lena ke apa...


Second party, pakat2 organise...macam jamuan hari raya pn ada...

tengah bizi potong buah...untuk rojak...dalam ofis dah jadi macam rumah kenduri...

tok ketua...org yang paling banyak buat kerja...


tudia..tengok rojak ni mula la nak meleleh ayaq liuq cek...


kalut buat ayaq plak

semuanya rajin2 belaka...

me with Kak Su and Rosie

me with Kak Su and Rosie


penyambut tetamu la konon...


orang penting dah mai dah...


tak payah berebut sebab semua ada nama dah...heheheh


Mr Fong and Jennie with Engineering team (abg Ramzi, abg Nizam and Azrul)

me with Kana-san (seblah kiri) Saki-san and Murata-san...(seblah kanan)


me with Mr. Fong and Kana-san


wah panjangnya catatan untuk hari ni...huhuhuhu....hari ni boss dah tak mai keja...rasa lain pn ada...

1 comment:

HAFIZAL said...

wah party2 yerk